Zodiacul narcisiştilor. Zodiile cele mai îndrăgostite de ele însele

Oamenii tind să-l folosească exhaustiv termenul de "narcisist", astfel că adeseori avem senzația că suntem înconjurați de persoane care dau dovadă de o admirație excesivă în legătură cu propria lor persoană.
Filip Stan
07 aug. 2023, 08:46
Zodiacul narcisiştilor. Zodiile cele mai îndrăgostite de ele însele
Zodiacul narcisiştilor. Zodiile cele mai îndrăgostite de ele însele

Zodiacul narcisiştilor. Până la urmă, este o anomalie de care este firesc să ne ferim. Studiile arată că 5% dintre oamenii de pe glob suferă de narcisism, așa că nu e deloc greșit să-ți faci griji. Sau să-ți dorești să te documentezi.Cu toții cunoaștem, iubim și este posibil să fi suferit de pe urma efectelor unui narcisist.

Citeşte şi: Destinul amoros în funcție de astre. La ce vârstă își găsește dragostea fiecare zodie

În timp ce narcisismul apare peste tot în jurul roții zodiacale, există unele semne mai mult decât altele care sunt predispuse să se pună pe primul loc și să se afle mereu în vârful unei piramide aurite și gonflabile a importanței, scrie NYPost.

LEU (23 iulie – 22 august)

Leul este guvernat de Soare, luceafărul în jurul căruia se învârte Pământul, iar Leii iau adesea acest fapt ca pe o dovadă metaforică a propriei lor importanțe. Încrederea contagioasă pe care o posedă Leii ne dau nouă, celorlalți, permisiunea atât de a ne iubi pe noi înșine, cât și de a crede că suntem demni de dragostea celorlalți. Sau, în termeni tehnici și în cuvintele psihologului Dr. Kristi K. Phillips, „Persoanele cu o imagine de sine sănătoasă pot echilibra o stimă de sine ridicată cu comportamente prosociale care alimentează dinamica relațională reciprocă”. În cel mai rău caz, Leii operează dintr-un loc al ego-ului rănit sau al nesiguranței profunde și lucrurile devin întunecate, ca întunericul vidului spațial al găurii negre, în care nicio cantitate de laudă, dragoste, validare, sex sau succes nu este capabilă să îi satisfacă sau să îi stabilizeze și, așa cum o dovedesc leii mâncători de oameni din Parcul Național Tsavo, leii înfometați sunt o specie foarte, foarte periculoasă.

Printre exemplele de narcisiști lei se numără Napoleon Bonaparte și miliardarul tehnologic Larry Ellison, care a fost distilat în mod condamnabil de un director al companiei sale Oracle, care a spus: „Diferența dintre Dumnezeu și Larry este că Dumnezeu nu crede că este Larry”.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este guvernat de planeta luptătoare Saturn și, în general, caprele de mare sunt declarate pentru excelență și ascensiune constantă. Știu că nu este ușor să ajungi în vârf, dar, de asemenea, nu prea respectă pe nimeni care nu este dispus să moară încercând. Capricornii sunt orientați spre obiective, iar acest lucru se poate traduce printr-o autoabsorbție totală, un deficit de empatie și o dorință nemiloasă de joasă speță de a face orice și de a cuceri pe oricine pentru a avansa.  Un exemplu modern de celebritate capră de mare care se autodepășește este Tiger Woods. În biografia „Roaring Back: The Fall and Rise of Tiger Woods”, legenda filfizonică a golfului este descrisă ca fiind: „Un narcisist patologic. Toate relațiile sale umane au fost tranzacționale. Dacă nu-l puteai ajuta să-și atingă obiectivele, nu avea nevoie de tine. Trecea pe lângă tine și se uita direct prin tine.”

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsător. Hiperindependența este un fel de autoimplicare, iar vărsătorii au tendința de a purta autosuficiența ca pe o medalie de război/ insignă de merit, o calitate care poate sângera în a crede că oricine are nevoie de mai mult decât ei este cumva deficitar, mai puțin decât sau slab. Vărsătorii sunt apreciați pentru obiectivitatea și idealurile lor progresiste, dar trebuie remarcat faptul că detașarea de emoții nu sugerează întotdeauna o putere asupra acestora. Dimpotrivă, poate reprezenta o incapacitate de a procesa și de a empatiza, două trăsături distinctive ale ființei umane sănătoase. Dovadă stau fostul președinte Franklin D. Roosevelt, care s-a luptat să separe interesul propriu și mărirea de cel al poporului american, managerul portughez de fotbal José Mourinho, care s-a autointitulat „The Special One”, și influencerul Instagram Draya Michelle, care recunoaște: „Sunt Vărsător. Da, cred că suntem superiori. Cel puțin acești nativi nu se feresc de complexul lor.

Vărsătorii sunt infailibil de originali și acesta este un lucru frumos. Sunt speciali, dar nu superiori, o mantră pe care toți vărsătorii ar trebui să o memoreze și să o țină pe oglinda din baie în buncărele lor de supraviețuire.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Prețuri astronomice pentru garsonierele din Cluj: 11 metri pătrați la aproape 50.000 de euro
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!