Zodii incompatibile – Cupluri care nu au nici măcar 1% şanse să fie împreună!

Semnele astrologice mai puțin compatibile sunt cele care se ciocnesc una de cealaltă cel mai des. Fiecare semn are propriile sale caracteristici bine definite, care nu se potrivesc cu cele ale unui alt semn, lucru care poate conduce la probleme.
Alina Costache
27 nov. 2017, 09:45
Zodii incompatibile - Cupluri care nu au nici măcar 1% şanse să fie împreună!

Lista pe care urmează să v-o prezentăm include semne zodiacale care sunt cel mai puțin compatibile sau complet opuse. 

 

Berbec

Ești cel mai puțin compatibil cu Racul și Capricornul, și ești complet opusul Balanței.

Ești extrovertit și ai o mulțime de energie, prin urmare, nu ești foarte compatibil cu semnele conservatoare și introvertite, așa cum sunt Capricornul și Racul.

Taur

Ești cel mai puțin compatibil cu Leul și Vărsătorul, și total opusul Scorpionului. Nu este o surpriză prea mare, cu toate că uneori Taurul poate fi atras de magnetismul Scorpionului.

Din păcate, acest nativ nu este mereu o alegere bună. Poți avea probleme în a te adapta viziunii pasionale și încăpățânate a Scorpionului.

Gemeni

Ești cel mai puțin compatibil cu Fecioara și Peștii, și opusul total al Săgetătorului. Te poți simți atras de gândirea rapidă a Fecioarei și de visătorul Pește, însă nu sunt parteneri favorabili pentru tine.

Fecioara ți-ar putea oferi puțină securitate, dar în cele din urmă, s-ar simți obosită de atitudinea ta lipsită de griji.

Rac

Ești cel mai puțin compatibil cu Berbecul și Balanța, și te opui total cu Capricornul.

Berbecul este dur și energic, dar Balanța caută adesea varietate. În ambele cazuri, ar fi o dragoste dificilă pentru tine, un Rac.

Tu ești deschis și rapid în a-ți exprima emoțiile, pe când Capricornul este o persoană stoică, ce întâmpină probleme în a-și exprima sentimentele.

Leu

Ești cel mai puțin compatibil cu Taurul și Scorpionul, și te opui în totalitate Vărsătorului.

O relație cu Taurul ar însemna o bătălie a voinței, ambii fiind foarte încăpățânați și setați pe a obține ceea ce vă doriți.

Scopul voinței Scorpionului ar putea fi prea puternic pentru tine, un Leu. Vărsătorul ar fi prea independent pentru tine, de asemenea.

Fecioară

Ești cel mai puțin compatibilă cu Gemenii și Săgetătorul, fiind opusul total al Peștilor.

Te simți frustrată din cauza Gemenilor, întrucât ei gândesc mereu în ansamblu și nu se concentrează pe detalii specifice. La fel și Săgetătorul.

Peștii ar însemna provocări suplimentare, cu firea lor prea visătoare. Cu toate acestea, în unele cazuri, v-ați putea completa reciproc, dar asta nu se întâmplă prea des.

Balanță

Ești cel mai puțin compatibilă cu Racul și Capricornul, și ești opusă Berbecului. Racul ar putea părea prea limitat la rutina lui pentru tine, care ești super-socială din fire.

Pe de altă parte, Capricornul ar putea fi agresiv pentru tine, un nativ armonios. Berbecul este prea îndrăzneț și decisiv pentru a-ți satisface toate preferințele.

Scorpion

 

Ești cel mai puțin compatibil cu Leul și Vărsătorul, și te opui în totalitate Taurului. Leul ar putea părea un pic prea superficial pentru tine. Sunteți semne puternice și vă puteți distruge reciproc.

De asemenea, ai putea avea probleme și cu Vărsătorul, întrucât ambii sunteți foarte încăpățânați.

Taurul este opusul tău, deci probabil că nu este cea mai bună alegere. La început, te va face să simți multă pasiune, dar ulterior, vă veți certa mult.

Săgetător

Ești cel mai puțin compatibil cu Fecioara și Peștii, și ești opusul complet al Gemenilor.

Problema constă în faptul că Peștii ar putea fi prea indeciși, în timp ce ție îți place să abordezi lucrurile cu entuziasm.

Nu te vei plictisi niciodată cu Gemenii și te vor menține întotdeauna interesat, căci sunteți asemănători și vor dori să împărtășească idei și experiențe cu tine.

Totuși, vă va fi foarte greu să luați decizii serioase și solide cu privire la viitorul vostru.

Capricorn

Ești cel mai puțin compatibil cu Berbecul și Balanța, și opusul complet al Racului.

Ești încet și constant în eforturile tale de a câștiga cursa. Cu un Berbec care se bazează pe impulsuri și decizii rapide pentru a obține rezultate grabnice, nu-ți va fi bine.

Vei avea dificultăți în a ține sub control Balanța, întrucât sunteți semne foarte diferite.

Tu ești rezervat și nu-ți exprimi sentimentele cu ușurință, pe când Racul este foarte emoțional și expresiv. Slabe șanse să supraviețuiti împreună, în majoritatea cazurilor.

Vărsător

Ești cel mai puțin compatibil cu Taurul și Scorpionului, și ești opusul Leului.

Te-ai putea simți frustrat din cauza gândirii rigide a Taurului. Scorpionul este o provocare serioasă, deoarece ambii sunteți încăpățânați și vreți să aveți dreptate în același timp.

O relație cu un Leu va fi condusă de necesitatea acestuia de a se afla tot timpul în centrul atenției și de a obține tot ce vrea. Acest lucru se va termina cu certuri.

Pești

Ești cel mai puțin compatibil cu Gemenii și Săgetătorul, și ești opusul complet al Fecioarei. Cu Gemenii, veți avea probleme în a vă înțelege procesele de gândire reciproc.

Săgetătorul are o abordare prea entuziastă față de tot ceea ce se întâmplă în viață, iar asta s-ar putea să te sperie.

Fecioara nu este prea armonioasă, întrucât tu te bazezi pe instict și ești un visător. Fecioara este prea practică și prea analistă pentru tine.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Tratamentul natural cu care e bine să stropești roșiile, ardei, castraveții și dovleceii pentru o recoltă bogată și sănătoasă. Așa vei avea legume BIO la tine în grădină
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Statul va interveni imediat: Vă garantez
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Plățile cash, restricționate!
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Vama Ilinden, varianta pentru intrarea în Grecia. Mai puțin aglomerat și timpi mai mici de așteptare
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Alertă la Marea Neagră! Ce s-a descoperit în apa din zona unor plaje populare! Turiştii, sfătuiţi să nu facă baie
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Adrian Elicopter de Luptă, exmatriculat de la Academia de Poliție! Motivul pentru care influencerul a fost dat afară: „Am fost vânat cu fiecare ocazie”
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul
substantial.ro
Planul Ministerului de Finanțe privind implementarea „CNP-ului fiscal” stârnește critici în rândul experților
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?