Zodii lovite de karma grea, ca un bumerang, până la finalul săptămânii

Karma celor născuți în zodia Leu se va concentra, în următoarele luni, pe carieră. Până la finalul lui 2023, acești nativi au ocazia să își demonstreze abilitățile, se impun ca lider în echipa lor
Alina Costache
27 iul. 2023, 14:20
Zodii lovite de karma grea, ca un bumerang, până la finalul săptămânii

Karma pentru Săgetător
Pentru nativii acestei zodii, problemele de mult uitate se vor întoarce cu furie în viața lor. Dacă credeau că greșelile lor au rămas în trecut, astrele le vor aminti că lucrurile nu stau deloc așa. Iar nativii din Săgetător pot fi loviți de karma exact unde vor suferi cel mai mult, fie pierzând prietenia cuiva drag, ori un loc de muncă, datorită atitudinii din trecutul lor.

Karma pentru Taur
O problemă din trecutul lor se va întoarce, deși nativii din Taur o credeau rezolvată. Poate că atitudinea lor la acea vreme a lăsat de dorit, ori poate că au folosit metode mai puțin onorabile pentru a rezolva lucrurile. Indiferent, astrele le vor da o lecție pe care  taurii nu vor avea altă alternativă decât să o învețe.

Astrologii nu au vești bune pentru zodia Balanță. Potrivit specialiștilor, acești nativi vor simți pe propria piele durerea unei despărțiri neașteptate. O persoană importantă pentru ei îi va părăsi, poate fi vorba despre partenerul sau partenera de cuplu sau un prieten bun.

Scorpion
Scorpionii sunt sfătuiți să se desprindă de traumele trecutului, doar așa se vor putea bucura din plin de experiențele fabuloase pe care le vor aduce următoarele șase luni.

Rezultate loto 27 iulie 2023. Numerele norocoase la LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Report de peste 4 milioane de lei la loto categoria I
 

Săgetător
Nativii Săgetător vor încheia anul făcând ceea ce le place cel mai mult. Vor călători în destinații în care au mai ajuns până acum, ieșind din zona lor de confort, luând contact cu mentalități și culturi diferite.

Karma pentru Balanță
Contrar numelui acestei zodii, cei născuți sub acest semn nu au fost deloc echilibrați în modul în care au rezolvat o anumită problemă. Iar acum astrele vor dori să corecteze lucrurile, iar toată karma acumulată se va resfrânge asupra balanțelor. Iar dacă refuză în continuare să trateze lucrurile în mod echilibrat, situația lor va continua să se înrăutățească.

Horoscop august 2023, cu Mariana Cojocaru. Bagajul karmic stă la uşă, nu poţi să ascunzi datoriile sub preş

Te-ai întrebat vreodată cum afectează karma relațiile noastre? Universul ne oferă întotdeauna ceea ce merităm. 5 Motive karmice pentru care încă nu ai găsit dragostea adevărată

Există o mulțime de motive karmice pentru care încă nu ți-ai găsit sufletul pereche. Nu îți pierde încrederea în dragoste, poți întâlni marea dragoste atunci când te aștepți cel mai puțin deoarece legile karmice funcționează în moduri misterioase.

Iată care sunt motivele pentru care încă nu ai găsit dragostea adevărată conform Legilor Karmice:

1. Nu ai încredere în tine

Oamenii tind să accepte dragostea pe care cred o merită. Așadar, dacă ai o imagine de sine negativă, vei atrage pe cineva cu o energie similară. Pentru a găsi dragostea adevărată este crucial ca mai întâi ca lucrezi la tine, să înveți să te iubești și să ai încredere în tine. Și abia după ce vei ajunge să fii în acel punct al vieții tale în care nu vei mai căuta iubire pentru a fi fericită pentru că știi că tu ești deja fericită și pe cont propriu, Universul te va ajuta să găsești pe cineva cu adevărat special.

2. Crezi că ai nevoie de cineva care să te completeze

Din păcate, mulți oameni se simt singuri sau incompleți atunci când nu sunt în relații. Societatea ne învață să căutăm fericirea în afara noastră, în oameni, în tot felul de activități ce nu fac nimic altceva decât să ne distragă de la ce contează cu adevărat.

Ce ai de făcut? Învață să fii bine cu tine. Găsește-te mai întâi pe tine înainte de a găsi pe altcineva. Amintește-ți că tu ești deja iubire și bucurie infinită și nu ai nevoie de nimeni pentru a fi completă.

3. Universul vrea ca tu să te vindeci mai întâi de karma din trecut

Te-ai gândit că poate că ești singură pentru că ai nevoie de timp pentru a procesa emoții dureroase sau relații din trecut? Este imposibil să ai o relație sănătoasă dacă sufletul tău este îngreunat de traume sau bagaje dificile din relațiile vechi. Legea karmei spune că evenimentele se vor repeta până când vei întrerupe acest cerc vicios.

Așadar, fă-ți timp să înțelegi de ce continui să atragi în viața ta anumite situații sau persoane. Găsește răspunsuri și totul va deveni mult mai simplu. Este posibil să nu fii pregătită pentru un angajament serios pentru că trebuie să îți dedici timp pentru a te iubi pe tine. Urmează-ți mereu inima și ascultă-ți intuiția.

4. Ai un scop superior conform karmei tale

Te-ai gândit vreodată că nu ți-ai întâlnit încă sufletul pereche pentru că tu ai o altă chemare? S-ar putea să ai karma unui vindecător, iar Universul vrea să îți petreci o parte din viață ajutând alți oameni. Această mare misiune a ta de a salva îți ocupă mult timp, însă este posibil ca ea să se încheie la un moment dat… și abia atunci iubirea adevărată va bate la ușa inimii tale.

5. Mai ai de învățat câteva lecții karmice despre iubire

Karma relațiilor avute și suferință trecutului încă te bântuie, așa că tu continui să atragi aceleași experiențe. Dacă nu ai învățat încă din greșelile tale, vei repeta anumite tipare până când vei întrerupe ciclul, vei închide definitiv ușa trecutului și vei putea merge mai departe cu viața ta. Abia atunci Universul îți va scoate în cale sufletul tău pereche.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!