Zodii protejate de Crăciun 2023. Nativii care se vor bucura de sărbători binecuvântate

De Crăciun, unele zodii au parte de protecție divină și se vor bucura de zile fericite. Lucrurile vor merge bine pe mai multe planuri pentru semnele zodiacale vizate.
Filip Stan
19 dec. 2023, 16:41
Zodii protejate de Crăciun 2023. Nativii care se vor bucura de sărbători binecuvântate
Zodii protejate de Crăciun 2023. Nativii care se vor bucura de sărbători binecuvântate

Zodiile protejate de Divinitate sunt optimiste și pline de energie pozitivă în perioada de Crăciun. Vor reuși tot ce își propun și vor avea surprize plăcute în viața lor. De asemenea, este o perioadă în care se vor rezolva probleme mai vechi pentru acești nativi.

Citește și: Horoscop special Mercur retrograd de iarnă 2023. IMPACT puternic pentru aceste PATRU ZODII până anul viitor!

Zodii protejate de Crăciun 2023

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Iarna aceasta va fi una cu adevărat specială pentru tine. Divinitatea este alături de tine și te ajută să obții tot ce îți dorești. Pe plan profesional, trebuie doar să ieși din zona de confort și să faci acel salt îndrăzneț în drumul tău. Nu te teme de schimbări, acestea te vor ajuta să te dezvolți și îți vor deschide noi uși. Mantra după care să te ghidezi în această iarnă: nu mă mai las influențat de nimeni. Mă las condus de intuiție și aleg cu sufletul pentru că doar eu știu de ce am nevoie pentru a fi fericit cu adevărat.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna aceasta, în special de Crăciun, dragostea înflorește între tine și partener, relația se reînnoiește, iar flacăra se reaprinde. Nimic nu stă în calea fericirii dintre voi doi, fapt care te face sa fii extrem de fericit si optimist pe toata perioada sarbatorilor. Planeta Uranus, care se afla in semnul tau, te va indemna sa experimentezi lucruri care se afla in afara tiparelor tale normale, te invita sa iti experimentezi senzualitatea in moduri noi si poate neobisnuite, dar care te vor face sa te deschizi si sa te lasi purtat de val. Daca esti singur, pregateste-te sa pornesti intr-o noua aventura romantica. Mai mult decat atat, ai parte de o avansare la locul de munca, lucru care iti aduce o crestere financiara si apreciere din partea colegilor de munca. Sanatatea merge ca pe roate, durerile de spate dispar, iar migrenele nu-si mai fac deloc simtita prezenta!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii Gemeni vor avea o mare surpriză în perioada de Crăciun. O persoană specială apare în viața lor și sunt șanse mari să aibă sentimente profunde pentru ei.Poate fi vorba și despre o persoană din cercul lor de prieteni și pe care o văd într-o altă lumină. Oricine ar fi, lucrurile vor merge foarte bine atunci când vor începe o relație. Surprizele se țin lanț și în plan profesional. Gemenii au muncit foarte mult pe parcursul anului și niciodată nu au renunțat, chiar dacă au întâmpinat obstacole. Urmează o promovare sau o altă recompensă pentru toate eforturile depuse.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

A venit momentul să faci o schimbare majoră în viața ta. Când poți face asta? În această iarnă.. pentru că Universul este de partea ta și te ajută să vezi lucrurile mult mai clare și să iei deciziile potrivite pentru tine astfel încât să ajungi pe drumul pe care vrei să mergi. Chiar dacă oamenii din jurul tău au idei bune și vin cu sfaturi eficiente, de data aceasta schimbarea ar trebui să îți aparțină în totalitate. Îndrăznește să îți asculți intuiția și să te lași condusă de inima ta. Acum ai oportunitatea de a porni într-o nouă aventură a vieții tale – fă-o să fie de neuitat.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este unul dintre cele mai protejate semne zodiacale de către Univers, mai ales de Crăciun. Relația dintre persoanele născute în această zodie și divinitate este una cu adevărat specială – astrele sunt de partea lor și întotdeauna au grijă ca viața pe care o trăiesc să fie una minunată. Se rezolvă niște probleme care nu le-au dat pace mult timp acestor nativi. Sunt protejați de Divinitate și se pot bucura în liniște de Crăciun. Vor avea o perioadă bună în plan personal. Sunt sprijiniți de cei dragi și reiau legătura cu persoane pe care nu le-au văzut de mult timp și care acum revin în viața lor cu surprize. Sfatul Universului pentru Leu: Nu te teme niciodată de nimic. Lupta să îți împlinești visurile și dorințele. Trăiește așa cum îți dorești.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioara tinde să se descurce foarte bine în viață și asta deoarece este o zodie preferată a Universului. În plus, are și tendința de a fi destul de norocoasă – combinați aceste două caracteristici și vă veți da seama de ce cei născuți în Fecioară sunt cei mai de succes oameni din întreg zodiacul. Tranzitele astrologice care au loc în această iarnă te influențează în casa ta a nouă expansivă de educație, învățământ superior și oportunități binecuvântate de noi posibilități profesionale. Prin urmare, ți se oferă acum un „preludiu” puternic al tot ceea ce te așteaptă pe partea cealaltă a orizontului. Sfatul Universului pentru Fecioară: Trezește-te în fiecare zi cu zâmbetul pe buze. Ai dreptul la o nouă viață. Ai dreptul la fericire.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

În perioada Crăciunului, visurile Balanțelor vor deveni realitate. Vor avea parte de stabilitate în plan amoros, iar nativii singuri vor găsi, în sfârșit, persoana specială care să le schimbe viața. Se anunță vești bune și în plan profesional. Au dat dovadă de ambiție, dedicare și determinare, iar eforturile lor nu au trecut neobservate. Au oferit mult anul acesta, iar acum vor fi recompensați de Divinitate. Reușitele din viața lor le vor da și mai multă încredere în propriile forțe, așa că vor face și mai multe.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astrele îți trimit noroc pentru o călătorie binecuvântată în jurul sufletului tău, descoperirii tale și a lecției de a învăța cum să lași totul în urmă, odată pentru totdeauna. Ai suferit destul până acum, dar iarna este oficial aici și sezonul ăsta are numele tău pe ea. Anul trecut a fost cu adevărat un rollercoaster, dar cantitatea de rezistență puternică pe care ai construit-o singur și pe care ai acumulat-o de-a lungul timpului, nu va fi irosită. De ce crezi că ai fost provocat mai mult decât alții? Universul te pregătește pentru tot ceea ce se îndreaptă către tine acum.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorul este un alt semn zodiacal protejat de Univers de Crăciun. Foarte rar trece prin momente dificile, iar atunci când i se întâmplă ceva rău, astrele sunt de partea sa și îl ajută să treacă cât mai repede peste situație. Dacă ar fi să existe un singur lucru pe care ar vrea ca oamenii să îl știe despre el este faptul că nu îi este teamă de suferință – simte că în astfel de momente crește, se dezvoltă. Cu toate acestea, există un lucru care ar putea să te dea puțin peste cap. Te așteaptă o schimbare, una măreață și benefică, dar care ar putea să te scoată din zona de confort, așa că nu te împotrivi. Ai încredere în ceea ce este pregătit pentru tine, nu te opune, acceptă lucrurile așa cum vin și lasă-te purtat de val. Ești o persoană minunată și meriți tot ce este mai bun în viața ta. Sfatul Universului pentru Săgetător: Trăiește ca și cum ziua de astăzi ar fi ultima ta zi pe acest pământ. Iubește, zâmbește, bucură-te de fiecare clipă. Fii fericit.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nativa din Capricorn reuşeşte să dobândească o putere aproape nemărginită în această lume, nu se lasă învinsă şi doboară obstacole insurmontabile pentru mulţi dintre noi. Ascendenţa elementului său dominant, pământul, îi asigură o ambiţie aproape ieşită din comun; norocul ei este făurit într-adevăr prin multă muncă, dar şi prin protecţia divină cu care a fost înzestrată.De asemenea, latura profesionala si sanatatea nu-ti dau deloc batai de cap. In perioada sarbatorilor de iarna te simti implinit pe toate planurile, iar asta te face sa debordezi de optimism. Vechile rani pot fi uitate si noi persoane deosebite pot intra in lumea ta.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Între Vărsător și Univers este o relație cu adevărat specială, mai ales în perioada de Crăciun. În timp ce astrele au grijă de Vărsător, acesta transmite în Univers doar energie pozitivă și gânduri bune. Este o muncă în echipa minunată și ambele părți sunt fericite. În momentele dificile, Vărsătorul nu își face griji pentru că știe că primește ajutor. În plus, aceste momente sunt apreciate de el deoarece îl ajută să se cunoască mai bine. Vărsătorii primesc niște răspunsuri pe care le așteaptă de mult timp din partea unei persoane speciale. Vor începe o relație cu persoana respectivă, iar lucrurile vor merge extraordinar pentru aceștia. Nativii care au deja o relație se vor bucura de armonie și stabilitate în cuplu. Unii urmează să treacă la nivelul următor al relației, cel al logodnei. Sfatul Universului pentru Vărsător: Nu te teme de schimbare. Urmează-ți visurile și trăiește viața pe care tu vrei să o trăiești.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Succesul este de partea acestor nativi chiar de Crăciun. Reușesc tot ce își propun și se bucură de surprize pe toate planurile. Lucrurile merg bine mai ales în plan personal. Relațiile cu cei dragi merg foarte bine și se rezolvă conflicte mai vechi. Peștii își doresc liniște și pace de sărbători și exact asta primesc. Pot primi o vizită sau un telefon care îi ia prin surprindere într-un sens bun. Cineva vrea să reia legătura cu ei și să se bucure împreună de sărbători.Pesti Banii ti-au provocat mari necazuri pana acum, insa zambeste, fiindca urmatoarea perioada nu vei mai avea nicio grija! Banii vor fi ultima ta problema iarna aceasta, iar sanatatea nu te va mai face sa vizitezi atat de des cabinetele doctorilor. Cea mai buna parte este ca relatia de dragoste iti aduce doar satisfactie. Va exista un val de pasiune si simti nevoia sa iti faci partenerul de viata sa se simta cel mai iubit si apreciat si va veti bucura de momente unice si pline de tandrete. Cei singuri se pot astepta la o relatie profund pasionala. Este un moment bun sa-ti folosesti puterile de seductie si abilitatile tale romantice, pentru a atrage noi oameni in viata ta. Sarbatorile de iarna se anunta a fi pline de iubire, caldura si armonie alaturi de persoana iubita si toata familia.

Citește și: Zodiile care încheie luna decembrie cu buzunarele pline de bani. Câștiguri mari și noroc din plin pentru trei nativi

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?