Zodiile binecuvântate de Fecioara Maria pe 8 septembrie. Mesajul zilei: „Menţine-ţi simţul umorului!”

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de vineri 8 septembrie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.
Alina Costache
08 sept. 2023, 13:36
Zodiile binecuvântate de Fecioara Maria pe 8 septembrie. Mesajul zilei:

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Mentine-ti simtul umorului si nu lua lucrurile asa de mult in serios

Este asa de tentant sa vezi viata in toate manifestarile, permutarile si variatiile sale drept ceva ce trebuie neaparat luat foarte in serios, cu toate acestea este exact opusul a ce trebuie sa faci acum. Indiferent care este situatia, cauta umorul din ea. Poate sa dureze ceva timp pana gasesti ceva, dar daca privesti cu aceasta atitudine din minte, vei incepe sa vezi absurditatile si ironiile care se gasesc in orice ti se prezinta in fata ta in viata, chiar si in circumstantele cele mai intunecate. A mentine un sens al umorului sanatos despre majoritatea experientelor te ajuta sa fii mai usor la spirit, sa zambesti des si din inima si sa apreciezi viata. Intoarce acea situatie cu susul in jos si razi ! Desigur ca sunt anumite vremuri ce necesita o abordare mai serioasa din partea ta. Tragediile sau experientele traumatice nu sustin veselia si umorul. Cand apar aceste evenimente, restrictiile sociale existente despre ele cer emotii potrivite lor. Totusi, chiar si aceste circumstante sunt temporare si vor trece. In loc sa te simti o victima si sa iei totul personal, respira adanc, vezi umorul din orice si destinde-ti vibratia ca sa mergi mai departe.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Este un timp de noroc si abundenta pentru tine, deci fii dispus sa primesti toate lucrurile bune in viata ta

Acum este un timp benefic pentru tine care este foarte puternic. Vei vedea ca totul va decurge cu multa usurinta si cu putin efort din partea ta. Gandurile tale se vor manifesta mai rapid, deci fii observator si atent cu ce gandesti. Daca te focusezi sa gandesti despre ce nu functioneaza sau ce lipseste, reaminteste-ti de toata lucrurile din viata ta pentru care esti recunoscator si astfel iti ridici vibratia pe cea a recunostintei care este una din cele mai puternice din Univers. Ea este cheia ca sa primesti continuu noroc, bucurie, abundenta. Fii dispus nu doar sa ceri ci si sa primesti cu gratie si sa accepti tot ce vine spre tine. Asadar, cere ori de cate ori vrei apoi imagineaza-ti cum deja ai primit ceea ce ai cerut. Poti sa simti cum se simte momentul cand deja primesti ce iti doresti ? Observa orice ganduri obisnuite pe care le intretii ce se opun acceptarii a ceea ce doresti. Daca se intampla asta, revino la ganduri de recunostinta. De fapt, exprima-ti recunostinta ca si cum deja s-a manifestat si continua sa monitorizezi orice gand care te blocheaza de la a primi. Daca ceri ceva apoi negi cu necredinta, rezultatele sunt aceleasi ca si cum nici nu ai cerut nimic. Deci cere…si fii dispus sa primesti.

Cele cinci zodii care se vor îmbogăți în 2024. Acești nativi scapă de griji pe plan financiar

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Practica adaptarea de la caz la caz

Ca sa poti sa te adaptezi in functie de persoane si situatii, este necesar sa ramai flexibil si rezistent si sa fii dispus sa poti avea diverse identitati cu moduri diferite de vestimentatie, de stil de par, de maniere. Focuseaza-te in special pe limbajul corpului si pe calitatile vocale. Experimenteaza mai intai facand mici schimbari in oricare din aceste aspecte si observa ce se intampla. Poti sa devii expert si in lucrul cu propria ta aura pentru a o mari sau miscora. Cand practici asta, uneori prietenii nu te recunosc. Poti sa devii asa de bun la camuflaj incat sa treci ca invizibil pe langa altii. In functie de mediile in care trebuie sa functionezi, este bine sa te adaptezi la exterior ramanand in interior fidel fata de cine esti tu cu adevarat. Observa si animalele si comportamentul lor si incearca sa le imiti. Dezvoltand aceasta caracteristica devii mult mai adaptabil la variile situatii intalnite, deci te poti descurca mult mai bine cu ele. Fii un actor in viata de zi cu zi si distreaza-te. Doar nu uita in esenta cine esti si nu schimba nimic acolo.

Horoscop special: Chiron este retrograd în Berbec până în 27 decembrie 2023. Afirmații zilnice pentru ZODII ca să profite de energia Vindecătorului rănit

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Cele trei legume care te hidratează indiferent de anotimp. Sunt delicioase și pot fi combinate în numeroase moduri
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Alex Bodi, acuzații la adresa fostei iubite. Cei doi se află în Mykonos, dar în hoteluri diferite
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Kamala Harris aproape de a deveni candidatul oficial al Partidului Democrat la prezidențiale
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!