Zodiile care au probleme şi cele care o duc bine în săptămâna 29 februarie – 6 martie

Inceputul de primavara aduce o multime de evenimente neprevazute pentru majoritatea zodiilor. Afla mai multe din horoscop saptamanal 29 februarie – 6 martie 2016.
Alina Costache
28 feb. 2016, 11:03
Zodiile care au probleme şi cele care o duc bine în săptămâna 29 februarie - 6 martie

Horoscop saptamanal 29 februarie – 6 martie BERBEC

Spre sfarsitul saptamanii te napadesc amintirile si vei deveni usor nostalgic, asa ca nu te lasa prada emotiilor prea mult timp, altfel risti sa cazi intr-o depresie, si nu vrei asta. Nu iti propune sa faci ceva important pana la mijlocul saptamanii. Dai dovada de ambitie si productivitate abia de joi, asa ca atunci este momentul propice pentru a te apuca de treaba. La inceputul saptamanii s-ar putea sa ai cateva discutii aprinse cu cei dragi, dar trebuie sa le treci cu vederea, pentru ca nu este nimic grav sau suparator, scrie bzi.ro.

Horoscop saptamanal 29 februarie – 6 martie TAUR

Nu te simti in apele tale spre sfarsitul saptamanii, asa ca este cazul sa faci ceva si pentru tine. Vizioneaza un film, fa o plimbare, gateste ceva dulce sau orice altceva te-ar putea binedispune. La inceputul saptamanii vei fi solicitat din punct de vedere financiar, dar si la birou, de catre superiori. Fii econom, pentru ca se anunta cheltuieli in weekend. Banii ar putea fi o piedica si in viata amoroasa, pentru ca vei avea discutii aprinse cu partenerul in privinta ultimelor cheltuieli. Poate ar fi bine sa tineti evidenta finantelor pentru a evita situatiile neplacute.

Horoscop saptamanal 29 februarie – 6 martie GEMENI

Astrele nu iti rezerva nimic special, insa in weekend s-ar putea sa fie necesara o vizita la medic. Nu te trata dupa ureche si ai grija de tine. Superiorii tai nu sunt atat de receptivi pe cat ti-ai dori, asa ca evita subiectele care ar putea genera discutii aprinse. O sa ai probleme financiare spre sfarsitul saptamanii, asa ca ai grija cu cheltuielile inutile. Strange cureaua. Pe plan sentimental, vei avea de suferit, deoarece te vei lovi de nesiguranta partenerului, ceea ce nu iti convine deloc. Iti trebuie rabdare pentru a repara lucrurile, asta in cazul in care nu vrei sa pui capat relatiei.

Horoscop saptamanal 29 februarie – 6 martie RAC

Se anunta mici probleme de sanatate, care se vor rezolva rapid, daca iti iei inima in dinti si te duci la medic! Nu mai amana inevitabilul. Inceputul saptamanii se anunta anevoios la munca, unde va fi nevoie de tine, asa ca inarmeaza-te cu seriozitate si rabdare. Trebuie sa reduci din cheltuielile pe distractie, macar in acest weekend. Cariera va instiga discutii in viata de cuplu, asa ca o discutie serioasa cu partenerul nu poate strica. Atentie mare la critici si la subiecte precum banii si familia.

Horoscop saptamanal 29 februarie – 6 martie LEU

Sanatatea iti da de furca saptamana asta, la fel si durerile pe care le supoti deja de ceva timp. Nu mai amana vizita la cabinet si du-te la un consult. Joi si vineri vei avea de munca la birou, mai ales ca ai neglijat termenele limita impuse de superiori, dar este bine ca esti capabil sa lucrezi sub presiune, asa ca da-i bataie! Vei impresiona. La inceputul saptamanii vei avea avea neintelegeri minore cu cei dragi, in special cu membrii familiei. Lasa de la tine si o sa fie totul bine, nu vei avea de ce sa iti faci griji. Vei avea parte de un weekend linistit, mai ales daca treci cu vederea micile scapari ale celor din jur.

Horoscop saptamanal 29 februarie – 6 martie FECIOARA

Te vei simti usor dat peste cap saptamana asta, dar nu neaparat bolnav. Daca te simti foarte rau, nu ezita sa vizitezi un medic. La munca, vei avea parte de o saptamana linistita, lipsita de evenimente neprevazute sau solicitante. In schimb, lucrurile vor fi mai negre in sectorul financiar. Se anunta zile de nastere sau evenimente care necesita cheltuieli in plus. Nu incerca sa impresionezi prin lucruri scumpe si strange cureaua. Unele lipsuri aduc certuri in casa, ori in cuplu, ori in familie. Gandeste-te la ce ai putea face pentru a nu inrautati lucrurile.

Horoscop saptamanal 29 februarie – 6 martie BALANTA

Ai batai de cap cu sanatatea, dar nu este nimic de care ar trebui sa iti faci griji. Relatia cu colegii de la munca cam scartaie, nu mai esti dispus sa suporti multe vorbe, dar ai grija sa nu exagerezi! Financiar, stai destul de bine saptamana asta, dar nu te incanta si nu cheltui tot in weekend. In timpul saptamanii ai mici discutii cu partenerul, pentru ca unul dintre voi nu isi face treaba in casa, dar veti recupera din romantism in weekend. Poate iesiti la un film, o cina romantica, orice ati face, veti reaprinde flacara iubirii.

Horoscop saptamanal 29 februarie – 6 martie SCORPION

Fa tot ce poti ca sa ajungi la consultul ala pe care il amani de ceva vreme, doar vrei sa te simti bine, nu din ce in ce mai rau. La locul de munca, te chinui sa faci o impresie buna, dar nimeni nu pare sa iti aprecieze efortul. Poate ar trebui sa iti concentrezi energia in alta directie. Financiar, stai destul de bine, asa ca ai putea sa te rasfeti in weekend. Viata amoroasa este linistita, dar s-ar putea sa te certi cu parintii tai. Nu te lasa afectat de nimicuri si treci cu vederea, daca nu este nimic grav. Nu vrei sa pornesti o cearta la momentul nepotrivit.

Horoscop saptamanal 29 februarie – 6 martie SAGETATOR

In weekend, te vei simti sociabil si le vei aduce la cunostinta tuturor celor din jurul tau ceea ce te deranjeaza. Foarte bine faci, pentru ca te macina de mult anumite lucruri, asa te vei elibera de sentimentele negative. Se anunta tensiuni la birou la inceputul saptamanii, dar trebuie sa te mentii pe pozitie. Vei avea parte de beneficii pe termen lung, dar trebuie sa ai grija cum iti impui punctele de vedere. Accepta si parerile altora, nu doar ale tale, pentru ca vei avea de pierdut. Cei din jur vor crede ca nu vrei sa le fii alaturi, ceea ce este complet fals. Lasa de la tine si totul va fi bine!

Horoscop saptamanal 29 februarie – 6 martie CAPRICORN

Ai nevoie de putin timp singur pentru a-ti pune gandurile in ordine. Ia-ti o zi libera de la munca si bucura-te de ea, redescoperindu-te. Asta este o ocazie buna sa faci si economie in domeniul finantelor, mai ales ca nu se anunta vreo marire de salariu sau alte posibilitati de castiguri in plus. Parintii tai te vor lua la cearta in weekend, pentru ca nu le-ai mai dat nicio veste in ultimul timp. Recupereaza si povesteste-le ce ai mai facut in timpul in care nu i-ai sunat. Viata de cuplu e roz, primesti si oferi iubire, iar asta te ajuta sa isi mentii echilibrul zi de zi.

Horoscop saptamanal 29 februarie – 6 martie VARSATOR

Rabdarea iti este pusa la incercare spre sfarsitul saptamanii si, chiar daca de obicei stii sa te abtii de la exteriorizarea nervilor, aceasta data ar putea fi exceptia de la regula. Ai grija asupra pe cine iti versi nervii. Astrele favorizeaza incheierea afacerilor la mijlocul saptamanii si iti influenteaza creativitatea, ceea ce aduce beneficii performantei tale de la birou. La inceputul saptamanii vei consolida relatiile cu prietenii tai, ba chiar ai sansa de a cunoaste oameni noi, cu care chiar ai putea initia relatii reusite.

Horoscop saptamanal 29 februarie – 6 martie PESTI

Nu mai fi pesimist si incearca sa privesti partea plina a paharului! Lucrurile nu sunt chiar atat de rele pe cat crezi! Nu te mai contrazice cu superiorii tai, daca nu vrei sa iti mearga rau pe termen lung. Poate nu esti de acord cu deciziile pe care le iau, dar asta nu inseamna ca poti face ce vrei tu. Viata de cuplu este linistita saptamana asta, nu se anunta ape tulburi. In schimb, pe plan social, ai putea avea de suferit, pentru ca preferi sa petreci timp cu partenerul in loc sa iesi cu prietenii tai. Explica-le direct preferintele tale si propune-le tu o iesire in alta zi.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Alimentul care te ferește de demență. Nu e scump și are numeroase beneficii
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Criză de apă în insulele grecești: Sifnos cere declararea stării de urgență
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!