Zodiile care se ÎNDRĂGOSTESC în 2015

Anul care tocmai a inceput se anunta plin pentru toata lumea si din fericire, plin de lucruri bune pentru ca ne vom bucura din plin de influenta benefica a lui Jupiter. Cateva zodii in mod special vor fi deosebit de norocoase in 2015 pe plan amoros. Vietile acestor nativi se pot schimba complet.
Alina Costache
06 ian. 2015, 13:33
Zodiile care se ÎNDRĂGOSTESC în 2015

HOROSCOP 2015 BERBEC

Incepand cu 1 ianuarie 2015 si pana pe 11 august 2015, vietile amoroase ale acestor nativi se afla in bataie directa a energiei bune de la Marele Benefic Jupiter. Datorita lui, Berbecii singuri isi vor gasi cu usurinta un partener stabil, scrie Kudika.ro.

In ceea ce priveste persoanele nascute in aceasta zodie care au deja un partener, loialitatea sa si profunzimea sentimentelor vor fi intarite de catre aceasta planeta. Jupiter nu este cunoscut ca patronul iubirii insa spre deosebire de Venus, acesta ofera un sentiment de stabilitate si de incredere.

Nativii care nu fac parte dintr-un cuplu cu cele mai mari sanse sa isi gaseasca pe cineva la evenimentele aglomerate, printre oameni pusi pe distractie. De aceea,n-ar gresi daca ar participa mai des la concerte sau ar accepta invitatiile de la petrecere.

Daca raman singuri pana la inceputul lui iunie, in aceasta luna vor putea incepe o aventura amoroasa torida car, insa, nu va merge mai departe de atat daca Berbecii nu reusesc sa fie sinceri atat cu ei cat si cu partenerii lor.

HOROSCOP 2015 TAUR

Prima parte a anului nu aduce schimbari notabile pentru persoanele nascute sub aceasta zodie. Lucrurile vor lua o intorsatura neasteptata insa binevenita de pe 11 august. In aceasta perioada, nativii in Taur se pot indragosti de o persoana cu inclinatii intelectuale insa foarte bine ancorata in realitate. Cel mai probabil este vorba de cineva din zodia lor insa la fel de bine poate fi la mijloc o Fecioara sau un Capricorn care, asa cum veti vedea se numara printre rasfatatii lui Jupiter la capitolul viata amoroasa.

Revenind insa la Tauri, acestia au prezente absolut magnetice de-a lungul anului. In lunile de iarna si de primavara vor avea numeroase ocazii de aventuri si flirturi insa ei cauta in general ceva stabil si nici nu sunt multumiti cu jumatatile de masura. Acest lucru va fi intarit si de influenta lui Saturn care le va da tarcoale in zonele parteneriatelor si ale intimitatii in tot cursul anului.

Nici Taurii care au deja o relatie stabila nu au motive sa se planga. Cei care nu sunt deja casatoriti au sansa sa faca marele pas in acest an, cu atat mai mult cu cat partenerii acestora pot primi mariri de salariu sau premii consistene care le vor permite cheltuieli suplimentare.

Citeşte continuarea horoscopului pe 2015 pe Kudika.ro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!