Zodiile care sunt predestinate divorţului. Nu vor fi niciodată împreună

De cele mai multe ori, divorțul este inevitabil într-o căsnicie și oricât de mult s-ar chinui ambii parteneri să reaprindă flacăra pasiunii, uneori nu mai este posibil.
Iulian Tudor
17 dec. 2017, 11:45
Zodiile care sunt predestinate divorţului. Nu vor fi niciodată împreună

Astrele ne dezvăluie multe despre noi și despre personalitatea noastră, scrie estisuperba.ro. De această dată, astrele ne dezvăluie care sunt zodiile care nu se vor înțelege niciodată și care nu pot avea o căsnicie fericită împreună.

Citeşte şi Horoscopul dragostei. Cum stai cu dragoste în săptămâna 18-24 decembrie

Află care sunt zodiile predestinate să divorțeze și care nu pot fi niciodată împreună:

FECIOARĂ – SĂGETĂTOR:

Lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par. Fecioarele nu sunt foarte deschise din punct de vedere sentimental și au mari probleme de încredere din cauza dezamăgirilor din trecut.

Spre deosebire de săgetători, fecioarele își doresc o relație serioasă, însă au unele rețineri. săgetătorii sunt adepții aventurilor și de aceea, aceste două zodii nu pot avea un viitor împreună.

Percepțiile lor de viață sunt total opuse, fecioara caută stabilitate și siguranță, iar săgetătorul vrea să se distreze cât mai mult, iar căsnicia lor va fi un dezastru. Cel mai bine ar fi ca acești doi nativi să meargă pe drumuri separate.

GEMENI – CAPRICORN:

Aceste două semne zodiacale sunt condamnate la nefericire dacă sunt împreună. Capricornii sunt foarte serioși și caută mereu să-și facă planuri de viitor pentru că sunt muncitori și analitici, iar gemenii vor să trăiască fiecare minut la maximum și să se distreze cât pot de mult.

Relația dintre cei doi nu este una fericită pentru că nu se potrivesc din punct de vedere sentimental. Gemenii se vor plictisi imediat de ceea ce le poate oferi un nativi din zodia capricornului și acest lucru îl va face pe cel din urmă să aibă frustrări.

Aceste două zodii nu se vor schimba pentru nimeni și pentru nimic și de aceea relația sau căsnicia dintre ele nu va dura. Este mai bine să meargă pe drumuri separate.

RAC – VĂRSĂTOR:

Vărsătorii sunt persoane reci care țin foarte mult la libertatea lor și nu-și arată sentimentele aproape niciodată. Pe de cealaltă parte, racii sunt extrem de sensibili și este bine știut faptul că sunt cei mai familiști din zodiac.

Nativii din rac vor pune presiuni asupra vărsătorilor pentru a-și arăta intențiile și sentimentele, iar acest lucru va duce inevitabil la certuri mari.

Citeşte şi HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii in 2018! Vor avea parte din plin de dragoste si bani

Racii nu vor accepta niciodată să fie alături de o persoană care să nu le ofere atenție și iubire, iar vărsătorii nu sunt dispuși să-și ia anumite angajamente și nu ar renunța niciodată la libertatea lor care este și sursa lor constantă de fericire.

LEU – PEȘTI:

Viitorul nu sună deloc bine pentru aceste două semne zodiacale. Leul este mândru și își dorește să fie în centrul atenției, în timp ce peștii sunt visători și emoționali.

Cele două zodii vor alege să se despartă după lungi încercări pentru că realizează că nu se ghidează după aceleași principii de viață. Peștii nu vor accepta răutatea leului, iar leii nu se vor accepta să facă compromisuri.

FECIOARĂ – BALANȚĂ:

Se știe despre fecioare că sunt extrem de critice la adresa persoanelor din jurul lor, iar acest lucru nu va fi trecut cu vederea de balanțe care se vor simți rănite profund.

Fecioarele vor încerca să aibă mereu dreptate și va da vina pe partener pentru toate certurile, iar balanța va alege să recurgă la înșelat doar pentru că nu mai suportă negativismul din casă.

O căsnicie nu le va aduce nimic bun acestor nativi și ar trebui să își caute fericirea în altă parte, asta pentru binele amândurora.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Care sunt cei mai sănătoși pești de mâncat. Sunt de 10 ori mai ieftini ca somonul, plini de vitamine și se găsesc în toate supermarketurile
Capital.ro
Doliu naţional în România! A murit Nicu Covaci, fondatorul Phoenix
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
SE SCHIMBĂ LEGEA! Obligaţie nouă în grădiniţe şi şcoli, din septembrie
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
A murit Nicu Covaci. Fondatorul trupei Phonix avea 77 de ani
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
BREAKING NEWS | Nicu Covaci a murit după o lună de internare. Spitalul județean Timișoara a făcut primele declarații
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Nicu Covaci a murit la vârsta de 76 de ani. Anunțul trist a fost făcut de membrii trupei Phoenix
Capital.ro
Statul ia BANII românilor. Legea pe care oamenii nu o acceptă: Va fi total pe dos
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Televiziunea turcă întrerupe transmisia după înfrângerea sportivei Kayra Ozdemir la Jocurile Olimpice
MediaFlux
ARMATA ROMÂNĂ face RECRUTĂRI! Cine sunt cei VIZAȚI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?