Aceste zvonuri, care au mai circulat pe reţelele sociale de-a lungul timpului, au fost relansate după o vizită efectuată vineri de cuplul prezidenţial în Alabama, stat din sudul SUA, unde cel puţin 22 de oameni au murit la începutul acestei luni în două violente tornade.
Sub cuvântul-cheie #FakeMelania (FalsaMelania), mai mulţi internauţi au postat imagini care demonstrează, în opinia lor, că femeia care apare lângă Donald Trump nu era de fapt soţia sa, informează Agerpres.
„Fake News au fotoshopat poze cu Melania şi au propagat teorii ale complotului conform cărora în realitate nu ea s-a aflat alături de mine în Alabama şi în alte părţi”, a transmis Trump pe Twitter, fără a preciza la cine se referă în acest caz prin termenul „Fake News”. „Nebunia lor se accentuează pe zi ce trece!”, a adăugat preşedintele.
Purtătoarea de cuvânt a lui Trump, Stephanie Grisham, şi-a exprimat încă de luni indignarea că sunt colportate astfel de zvonuri în mijlocul unei tragedii. „E o ruşine”, a denunţat ea pe reţeaua Twitter.